Zoom oktatás, tanácsadás

Zoom oktatás, tanácsadás

Tanácsadás

 

Ha még nem vagy ügyfelünk és beleestél abba a hibába, amibe a legtöbben beleesnek, vagy megelőznéd a bajt és érdekel, hogy jól csinálod-e a tachográffal, vezetési időkkel, ezek dokumentálásával és a munkáltatói ellenőrzésekkel kapcsolatos teendőidet,  ezt a szolgáltatást Neked találtuk ki. Mi az a hiba, amibe a legtöbben beleesnek? Nem más, mint amiért nagy eséllyel ezen sorokat olvasod, miszerint neked is folyamatban lévő ügyed van, aminek bírság lehet a vége!

Ha ügyed van, akkor kattints ide: Ügyem van, büntetés fenyeget!

Ha csak azért konzultálnál, mert megelőznéd a bajt, kérlek foglalj időpontot Zoom tanácsadásra a következő űrlap kitöltésével:

Loading...

Zoom program

 

Az elmúlt évek eseményei hatására olyan mértékben fejlődtek az online konferencia programok, hogy nem kell programozónak lenned ahhoz, hogy ezekkel, pontosabban ezek sokasága közül is az általunk használt Zoom programmal csatlakozz képzésünkhöz. Bárhol legyél is a világban egy okostelefon és internet hozzáférés segítségével nem maradsz le Te sem a tananyagról. Még egy plusz érv az élő online kurzus mellett, hogy nem szükséges egy adott cég dolgozóinak oktatása során, hogy mindenki egy helyen tartózkodjon, mert akár fuvar közben –természetesen NEM vezetés közben– is jelen tudsz lenni, így nem kell a szabadidődet feláldoznod a tachográf képzés érdekében.

A csatlakozás menete:

 

1. Szükséged lesz egy kamerával, hangszóróval és mikrofonnal ellátott eszközre, az alábbiak egyikére:

Számítógépre

Laptopra

Apple készülékre

ios_tab_tel

Android készülékre

android_tab_tel

2. Ha az eszköz megvan, el kell dönteni milyen operációs rendszer fut rajta. PC-n és laptopon nem feltétlenül szükséges a  programot letölteni, mert böngészőből a link megnyitásával is csatlakozhatsz, de mobil eszközön elengedhetetlen a program letöltése!

 

3. Az alábbiak közül válaszd ki, hogy milyen operációs rendszert futtat a készüléked és lent kattints az ikonjára. A kattintással a program eszközödhöz megfelelő  telepítőjéhez jutsz, ahol a szokásos módon telepítsd fel azt. A telepítés befejeztével indítsd el a programot és  ADJ ENGEDÉLYT, hogy hozzáférjen a mikrofonodhoz, hangszóródhoz és a kamerádhoz. NEM KELL fiókot létrehoznod ahhoz, hogy kapcsolódni tudj a képzéshez. Ha ez megvan, a tőlem kapott emailben lévő linkre kattintva már csatlakozhatsz is az oktatáshoz!

Ha a leírtak bonyolultnak hangoztak, nézd meg a saját szemeddel, hogy milyen egyszerű csatlakozni Zoomon keresztül!

Tachocontroll Kft

Telefon: +3620/383-1161

E-mail: info@tachocontroll.hu 

Cégjegyzék: 11-09-018652 

Adószám: 23381407-2-11 

Bankszámla: 10401976-50526585-71511005

GINOP-9.1.1-21 Újranyitási gyorskölcsön

 

 Célja: Hitelprogram keretében Forgóeszköz finanszírozás
 
Visszatérítendő támogatás összege: 10.000.000.-ft.
 
Kedvezményezett neve: Tachocontroll Kft
 
Projekt azonosító száma: H-EUGY1/091481/2021/440666/001
 
A finanszírozás a COVID-19-világjárványra adott uniós válasz részeként történik.