Logo
MEGRENDELÉS
+36 20 383 1161
IRODA
Komárom, Igmándi út 12.
NYITVATARTÁSI IDŐ
Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00
Kezdőlap Rólunk Galéria Kapcsolat Blog

A Tachocontroll Kft-t azzal a céllal keltettük életre, hogy szolgáltatásainkkal segítségére legyünk azoknak a fuvarozó kis- és középvállalkozásoknak, akik menetíró készülékkel felszerelt járművekkel végzik munkájukat. A tachográffal felszerelt járművek üzemeltetőinek, vezetőinek nehéz lépést tartani a jogszabályok folyamatos változásával, és csak a legfelkészültebbek tudnak megfelelni az ellenőrzések - ellenőrök változó és sokszor szeszélyes elvárásainak. Ez a megfelelés sokszor egy vállalkozás "életét" vagy "halálát" is jelentheti, hiszen ki ne hallott volna a nem ritkán többszázezres, vagy akár milliós bírságokról. Mi a Tachocontroll Kft-nél azért dolgozunk, hogy szolgáltatásainkkal jelenlegi és leendő ügyfeleinket a legfelkészültebbek közé emeljük, és adott esetben a túlélést biztosítsuk számukra.

Történetünk

A Tachocontroll Kft. ötlete már a 2000-es évek derekán megfogalmazódott, de a megszületésre 2011-ig kellett várni. Kezdetben kézi diagramtárcsa kiértékelővel dolgoztunk, mert akkor még ügyfeleink nem rendelkeztek digitális tachográffal. Rövid időn belül a technika megkövetelte kiértékelő szoftver beszerzését. Gondos körültekintés és mérlegelés után a választásunk a Tagra EU programra esett, így kerültünk kapcsolatba a Rukon Kft-vel, akikkel a mai napig szoros kapcsolatot ápolunk.

A Tagra EU program is óriási fejlődésen ment keresztül, elsők között vált képessé az EU jogszabály által előírt, az utazó munkavállalókra vonatkozó munkaidő ellenőrzésére és a buszosokat érintő 12 napos járat ellenőrzésére is. A fejlesztések mára odáig jutottak, hogy rövid időn belül a SMART tachográfok adatait is képes lesz feldolgozni.

Ahogy telt-múlt az idő, ügyfeleink száma növekedésnek indult, így elengedhetetlenné vált csapatunk létszámbővítése. A létszámbővítés sem bizonyult elégségesnek hosszú távon, így megkezdtük a távletöltő RDB és Download Box eszközök bevezetését ügyfeleink körében, a techonológiát hívva segítségül, hogy megfelelő minőségű, pontos és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Az évek során sikerrel bírkóztunk meg ügyfeleinkkel vállvetve a hatósági közúti és telephelyi ellenőrzések kihívásaival.

A Tachocontroll Kft. megalapítása óta több alkalommal is elköltöztettük irodánkat. Első ízben Dunaalmáson, az akkori székhelyünkön egy kis, egyszemélyes iroda nyújtotta a bázist. Később Almásfüzitő adott otthont csapatunk munkavégzéséhez. Sikereink megkoronázásaként 2017-ben saját irodahelyiségbe ruháztunk be Komárom város illusztris üzletházában, a Millenium házban.

Megvásárolható eszközeink:

GSM Box

Kézi letöltőeszköz GSM adattovábbítással. A GSM Box az egy, vagy akár száz gépkocsival rendelkező flották tachográf és gépjárművezetői kártyák letöltésére is megbízható társ lehet. Azoknak ajánljuk, akik maguk szeretnék menedzselni a járműegységek és a gépjárművezetői kártyák letöltését.

Remote Download Box

A távletöltő eszközt azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem szeretnék maguk végezni a szükséges letöltéseket, hanem inkább minket kérnének fel arra, hogy ezt a terhet vegyük le a vállukról. RDB eszközünket be kell szerelni a gépkocsiba, így lehetőség nyílik számunkra, hogy a tachográf és a benne lévő kártyák adatait online letöltsük.

Download Station

A letöltő állomást azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem szeretnék maguk végezni a szükséges letöltéseket, hanem inkább a gépkocsivezetőket bíznák meg az adatletöltés feladatával.