Logo
MEGRENDELÉS
+36 20 383 1161
IRODA
Komárom, Igmándi út 12.
NYITVATARTÁSI IDŐ
Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00
Kezdőlap Rólunk Galéria Kapcsolat Blog

Vállaljuk olyan gépkocsivezetők és gépkocsi üzemeltetők képzését, akik menetíró készülékkel felszerelt járművel dolgoznak. A rendszeres képzés a tachográffal felszerelt járművek vezetőinek előírás, az ilyen járművek üzemeltetőinek saját érdekükben kötelező. Oktatási anyagunkkal hozzásegítjük ügyfeleinket ahhoz, hogy egymást segítve, egymás érdekeit szem előtt tartva dolgozhasson együtt gépkocsivezető és gépkocsi üzemeltető a közös cél érdekében. Cégünk a legfrissebb jogszabályi ismeretanyaggal, az ellenőrzés területén is jártas oktatóval, és a képzés lebonyolításához szükséges technikai felszereléssel áll jelenlegi és leendő ügyfelei rendelkezésére. Az oktatás anyaga magában foglalja a megfelelő okmánykitöltésnek, a menetíró készülékek használatának, valamint a vezetési és pihenőidők betartásának mikéntjét.

A képzés dokumentálásáról mi gondoskodunk, a képzés időtartama kb. 3 óra.

Oktatási portálunkon rövidesen lehetőség nyílik online képzésre is. Az online oktatás előnye, hogy nem kell egy időben minden gépkocsivezetőt elvonni a munkától. A gépkocsivezetőknek a képzés előírását követően 30 nap áll rendelkezésére, hogy teljesítsék a képzést. Előny még továbbá, hogy az oktató anyagok a későbbiekben is visszanézhetőek, és a tudásszint felmérő tesztek digitálisan dokumentáltak, az esetleges hatósági eljárások kapcsán bizonyítékként csatolhatóak.

Megvásárolható eszközeink:

GSM Box

Kézi letöltőeszköz GSM adattovábbítással. A GSM Box az egy, vagy akár száz gépkocsival rendelkező flották tachográf és gépjárművezetői kártyák letöltésére is megbízható társ lehet. Azoknak ajánljuk, akik maguk szeretnék menedzselni a járműegységek és a gépjárművezetői kártyák letöltését.

Remote Download Box

A távletöltő eszközt azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem szeretnék maguk végezni a szükséges letöltéseket, hanem inkább minket kérnének fel arra, hogy ezt a terhet vegyük le a vállukról. RDB eszközünket be kell szerelni a gépkocsiba, így lehetőség nyílik számunkra, hogy a tachográf és a benne lévő kártyák adatait online letöltsük.

Download Station

A letöltő állomást azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem szeretnék maguk végezni a szükséges letöltéseket, hanem inkább a gépkocsivezetőket bíznák meg az adatletöltés feladatával.