Logo
MEGRENDELÉS
+36 20 383 1161
IRODA
Komárom, Igmándi út 12.
NYITVATARTÁSI IDŐ
Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00
Kezdőlap Rólunk Galéria Kapcsolat Blog

Azoknak a kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy digitális adatrögzítő készülékkel felszerelt járművük és járművezetői kártyáik előírt adatletöltéseinek elvégzéséhez letöltő eszközt és személyzetet tartsanak fenn.

A Tachocontroll Kft. vállalja digitális adatrögzítő készülékek és digitális járművezetői kártyák letöltését, valamint az adatok archiválását.

Amennyiben igény merül fel, letöltő eszközt is módunkban áll biztosítani megegyezés szerint.

Letöltő eszközeink mindegyike hálózati kommunikációval ellátott, így a letöltött adatok késedelem nélkül eljutnak hozzánk. Így biztosítható, hogy minél előbb elkészülhessenek a kiértékelések annak céljából, hogy az esetleges hibák napvilágra kerüljenek, és megkezdődhessen azok megelőzése.

Remote Download Box:

A Remote Download Box egy olyan eszköz, melyet a járműbe kell szerelni, és össze kell kötni a tachográffal. Tartalmaz egy SIM kártyát, ezzel biztosítva az adatkommunikációt. Az Európai Unió egész területén (GSM hálózati lefedettség feltétel) bárhol járjon tehergépjárműve a tachográf és járművezetői kártya letöltése nem akadály. A Tagra EU programon keresztül elvégezhető a letöltés a világ bármely pontjáról (internet hozzáférés feltétel). Főként azoknak a meglévő, vagy jövőbeni ügyfeleinknek jelenthet megoldást, akiknek a járműve távol telephelyezik a vállalkozás irodájától, így aránytalanul nagy terhet ró a jármű felkeresése a vállalkozásra a letöltés elvégzése.

GSM Box

A GSM Box egy kompakt, hordozható kézi letöltő eszköz, ellátva GSM modullal és SIM kártyával. Képes önmagában járművezetői kártya és tachográf letöltésre is, majd a letöltött adatokat képes továbbítani e-mailként is, vagy FTP szerverre is. A GSM Box az egy, vagy akár száz gépkocsival rendelkező flották tachográf és gépjárművezetői kártyák letöltésére is megbízható társ lehet. Azoknak ajánljuk, akik maguk szeretnék menedzselni a járműegységek és a gépjárművezetői kártyák letöltését.

Download Station

A Download Station egy zárható, falra szerelhető fémdobozban elhelyezett letöltő eszköz. A gépkocsivezetők által használt helyiségek egyikében elhelyezhető. A gépkocsivezetők bármikor érkeznek a telephelyre, mindíg el tudják érni a járművezetői kártya letöltéséhez. Vandálbiztos kialakítása révén felügyelet nélkül használhatja minden gépkocsivezető. A fém dobozhoz mellékelt kulcs birtokában a letöltőeszköz kivehető és így elvégezhető a járműegységek letöltése is. Az eszköz wifin keresztül csatlakozik hálózathoz, így hálózati szerverre képes küldeni a letöltött adatokat.

Megvásárolható eszközeink:

GSM Box

Kézi letöltőeszköz GSM adattovábbítással. A GSM Box az egy, vagy akár száz gépkocsival rendelkező flották tachográf és gépjárművezetői kártyák letöltésére is megbízható társ lehet. Azoknak ajánljuk, akik maguk szeretnék menedzselni a járműegységek és a gépjárművezetői kártyák letöltését.

Remote Download Box

A távletöltő eszközt azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem szeretnék maguk végezni a szükséges letöltéseket, hanem inkább minket kérnének fel arra, hogy ezt a terhet vegyük le a vállukról. RDB eszközünket be kell szerelni a gépkocsiba, így lehetőség nyílik számunkra, hogy a tachográf és a benne lévő kártyák adatait online letöltsük.

Download Station

A letöltő állomást azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem szeretnék maguk végezni a szükséges letöltéseket, hanem inkább a gépkocsivezetőket bíznák meg az adatletöltés feladatával.