Logo
MEGRENDELÉS
+36 20 383 1161
IRODA
Komárom, Igmándi út 12.
NYITVATARTÁSI IDŐ
Hétfő - Péntek: 09:00 - 17:00
Kezdőlap Rólunk Galéria Kapcsolat Blog

A Tachocontroll Kft költséghatékony megoldást kínál a jogszabályokban megfogalmazott munkáltatói ellenőrzés végrehajtására is.

Elvégezzük Ön helyett a gépkocsivezetők tevékenységének ellenőrzését, ezzel levesszük válláról a kiértékelő szoftver vételárának terhét, valamint megspóroljuk Önnek azt a sok időt és munkát, amelyet az adatok feldolgozása emészt fel. Szolgáltatásunk igénybevételével felszabadultan végezheti munkáját. Elkészítjük Ön helyett a gépkocsivezetők ellenőrzési jegyzőkönyvét, és részletes munkaidő-nyilvántartását is. Mindezt olyan kiértékelő szoftverrel tesszük, amilyet a Nemzeti Közlekedési Hatóság elismer.

Nem kell mást tennie, csak megbízni bennünket és ettől kezdve teljes erővel vetheti bele magát a tényleges fuvarozási tevékenységbe.

Vállalkozásunk környezettudatos, így szerverünkön tesszük elérhetővé a kiértékelt anyagokat, hogy ügyfeleink mindíg elérjék a letöltött adataikat és a kiértékeléseiket kényelmesen, akár mobil eszközökről is.

Megvásárolható eszközeink:

GSM Box

Kézi letöltőeszköz GSM adattovábbítással. A GSM Box az egy, vagy akár száz gépkocsival rendelkező flották tachográf és gépjárművezetői kártyák letöltésére is megbízható társ lehet. Azoknak ajánljuk, akik maguk szeretnék menedzselni a járműegységek és a gépjárművezetői kártyák letöltését.

Remote Download Box

A távletöltő eszközt azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem szeretnék maguk végezni a szükséges letöltéseket, hanem inkább minket kérnének fel arra, hogy ezt a terhet vegyük le a vállukról. RDB eszközünket be kell szerelni a gépkocsiba, így lehetőség nyílik számunkra, hogy a tachográf és a benne lévő kártyák adatait online letöltsük.

Download Station

A letöltő állomást azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik nem szeretnék maguk végezni a szükséges letöltéseket, hanem inkább a gépkocsivezetőket bíznák meg az adatletöltés feladatával.